Torsdag


Antagligen årets bästa låt ♥

Måndag

Kom precis hem från skivstångs passet på friskis & svettis. Känns och kommer kännas i kroppen ;)
Det är ett pass jag rekomenderar iaf ;) Har prova på kort men ska köra de på sportlife sen..

Måndag

Efter en lång och seg dag i skolan sitter jag äntligen hemma. Igor va så gullig och hade gjort mat när ja kom hem :) men nu är han på träning och om två timmar är det min tur för träning, Kuuuuwl.
Tänkte lägga mig ner i sängen och ta en pn med mysig musik i öronen, japp så får det bli!
Pöss å kram hela dan!

vill ha

149:-
199:-
59:- Koral färg, hur snyggt e inte de då?!

Söndag

Kul att folk går in och läser fast jag har bloggtorka som liknar öken..
Har bokstavligt talat fullt upp varje dag. Bland annat träning, Igor, fester, och sen det mest krävande nämnligen al denna flytt och renovering som pågår ;)
Min syster håller på at tömma sin lägenhet för att flytta in i farmors mega hus och farmor flyttar in i en annan lägenhet. Och det är RÄTT mycket att göra och alla måste hjälpas åt för att ut och in flytnings dagarna ska hinnas med.. Och inte nog med de så kan jag ju påminna om renoveringen här hemma på samma gång -.- Sviiiin mycket att göra.
Helgen har vart bra, rolig och spännande ;) men ändå jävligt kaos haha! Vilken kväll vi hade igår oj oj oj.. Hände det ena och det andra och slutade med att jag la mig till rätta i min säng vid 5/6 inatt och upp kl 10.
Pengarna har rullat in istället fr ut och det känns ganska bra osv.
Tänkte stänga locken för mina blå nu så ha det bra ! :)
Kompisaaaaar ♥

Torsdag

Migrän + magsjuka Check..

tisdag

Hej kamrater!
Har haft fullt upp dessa dagarna och verkligen inte orkat skriva nån endaste rad.
Mitt rum är 90% klart nu iaf. Ni kan få se en bild på tapeterna, tog in sängen idag så jag hade nånstans att sova haha.. Så nästa uppdrag blir lite små saker och sen en tripp till IKEA för att handla hem lite möbler mm.
Just nu ser det iaf ut såhär:
Ha en bra dag!

tisdag

Hej kamrater!
Har haft fullt upp dessa dagarna och verkligen inte orkat skriva nån endaste rad.
Mitt rum är 90% klart nu iaf. Ni kan få se en bild på tapeterna, tog in sängen idag så jag hade nånstans att sova haha.. Så nästa uppdrag blir lite små saker och sen en tripp till IKEA för att handla hem lite möbler mm.
Just nu ser det iaf ut såhär:
Ha en bra dag!

torsdag

Ibland finns det inga ord. Men skulle ni se på mig nu så är smilgroparna i taket.
852 dagar, 2 år & 4 månader & 1 dag♥

Onsdag

Kollade igenom min blogg och insåg att jag har väldigt lite känslor med.. Har funderat lite på de och kom fram till att jag är en mäniska som tänker väldigt mycket och har oerhört mycket känslor men visar det oftast inte. Därimot skrev jag oerhört mycke dagbok när jag var liten, har minst 10 dagböcker fullproppade med texter. Jag visade det aldrig för någon och berättade aldrig riktigt hur jag kände. Jag lägger aldrig ner tid på någon som jag inte får nåt tilbaka av. Jag läser väldigt lätt av andra, ser hur dom igentligen mår och hur dom tänker.. Men säger inget.
Vissa folk klarar jag inte av, där sätter jag en gräns imellan direkt. Går du över gränsen är du typ död. Jag har stort ordföråd och skulle gärna skälla ut och slåss med många som gjort illa mitt hjärta. Men så lång går jag inte. Jag stannar i sängen och lyssnar på musik, för sån är jag. En trött tjej som hällre lyssnar på låtar med "mina problem i" än att gå runt och försöka vara glad. Jag kommer knapt ihåg va jag skrivigt just nu för jag bara kör. Hoppas ingen läser detta och tänker att jag är stenungsunds största emo som ligger hemma och lyssnar på depp musik.. Isfl har ni mycket att lära.
Är jag ledsen eller sårad så gråter jag.
Är jag glad och känner mig bra så visar jag det genom ett leende.
Är jag deprimerad så går jag och lägger mig.
Men nu ska jag göra nått helt annat nämligen spela sims.
Det är en person som betyder, snart bevisar ringarna våran evighet♥

Tisdag

Haft en mysig dag med igor, Firade min kvinnliga dag med en mummsig semla (A)
Han är bäst, tro inget annat. Tror du han är en idiot så får du nog snart reda på att det är du som är idioten av oss alla.
Orkar inte ens skriva mer, HEJÅHEJDÅ

Tisdags helvete

Ska döda frisören.
Så jävla irriterande när man säger att dom ska klippa 1cm och får svaret "det fixar jag".. Sen upptäcker man hår på golvet som är sjukt mycke mer en de och kollar sen på håret där bak och inser att hon klippt kortare en till axlarna typ!!!!!!! Skojar fan inte men 5 cm minst klipte hon bort. JÄVLA HORA
Inte ens värt att visa på bild , Fuck u down stairs !

Måndag

September – Something's Going On
Mycket mysig låt hehe.
Nu ska ut och ta en promenad och hämta upp Igor på vägen. Blir mys hos mig inatt.
Måste sticka nu , tjing tjong lång kalsong :)

Måndag

Sitter hemma och myser. Hade en lektion på morran och håltimma till 12 efter det, kul å sitta i skolan i nästan tre timmar ;)
Ska ta lite käka nu och varm choklad. Är rätt sugen på spagetti och köttfärssåsen som serveras i skoln idag men aja haha!

Söndag

Tomt...
Har röjt ur allting (nästan allt) i rummet idag. Får en känsla av... tomhet... haha
Blir mycke flytt hjälp nu i veckan eftersom min syster ska flytta in i farmors hus snart. Så ska hjälpa henne att packa ner allt i lägenheten och köra ut till huset osv. Och sen hjälpa farmor att packa ner hennes grejer och städa osv. + att fixa klart i mitt rum så att vi kan börja riva ner tapeten.
Å jisses. Dax för solsidan!
Tjing

Torsdag

Oj oj oj va mycket kläder man har. Har försökt ränsa bort massa kläder. Har redan fått ihop två svarta sop säckar som ska skänkas bort till alla dessa neger barn i världen :) Tänkte trycka ner min bror i en av säckarna och skänka han me, ingen dum idé!
Kom nyss på att detta har vart den skänaste veckan på länge, bortsätt mot spyor och hosta mm! Har ju inte vart i skolan nånting, måndag och onsdag sjuk, tisdag och torsdag ledig :) yey. Imån ska jag och emelie in till gbg en lite stund på dagen för att göra en "företags uppgift" på mässan bara.
Fett söft.
Hejdå

Onsdag

Ganska mys att vakna och sen springa till toan och spy.. Trodde jag hade blivigt frisk men icke!
Ligger i sängen och lysssnar på Lars Winnerbäck, lite osidat kanske haha. Försöker få tag i min pojk så han kan vara social med mig men det funkar sådär eftersom han har sov morgon :$
Denna dagen kommer nog innehålla mycket sömn och sims spelande.
Tjo hej!
Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra..

RSS 2.0