Måndag

Gud vilket roligt lov jag haft! Så underbart bra .
Mycket alkohol, otroligt härligt folk, ingen sömn över huvetaget, Grillad mat, plus en massa mer grymme bra grejer! Listan blir lång!
*
Emelie: Asså alla i soffan där har kollat på oss enda sedan vi satte oss här! Fett jobbigt.
Olivia: haha men din blonda lilla tös, dom kollar ju på tv:n bakom oss.
*
Ikväll blir det grill chill med gött folk och sen mysipys i igors säng.
Ledig imån me, goooet !

Torsdag

Lite biosar som hade vart fint att se :)

mmmmmm :)

Har precis skrivit in en ansökan om att bli en av Fazers testpiloter.
Gå in på http://smartsontestpilot.se/karl-fazer/bli-testpilot/ och ansök du me! Vem fan vill inte bli choklad testare haha :)


Måndag

Tjena hallå hej.
Vaknade med älskliing sen stack han och jobba (duktig pojk) Och jag hoppade in i duschen och nu sitter jag här i hans mysiga säng. Ska blåsa håret och fräscha till mig lite sen ska jag traska hem i det fina vädret.
Ska plugga med Emelie i dag och sen vette fan, hoppas på lite bus ikväll.
Ne nu får ja röra på mig, Ha det så bra i solen gott folk!
hittade en fin spök bild :)

Onsdag

död blogg tänker ni nog nu.. Ja, det är nog rätt. Den är inte speciellt levande. Mina känslor svajjar åt alla håll och kanter men orden finns inte där. Skulle vilja resa bort, bo där, inte behöva gå i skolan eller ha några sysslor över huvetaget.. Låter nog lockande för er alla men just nu är jag helt seriös.. Komma bort och göra sitt liv nytt igen, börja om på ruta ett, glömma allt annat, leva på ett annat sätt, nytt klimat och nytt folk. mmmm.
Jag är varken ledsen eller glad men ändå är det nått som skriker inom mig, en ny känsla som vill berätta nått för mig. Jag går mer och mer ner i depression, känner mig väldigt oviktig och anstränger mig inte i nått längre. Har alltid vart en glad tjej som är trevlig mot folk och utåtriktad. Men jag är inget av det längre.. Jag är depp hela tiden, stör mig på mer och mer folk, blir sur för minsta lilla, har ingen kraft längre. Att ligga i sängen och äta glass och kolla på film en hel månad är inga problem för mig. Skulle liksom inte bli rastlös eller sälskaps sjuk?!
Ska ta mig en promenad med en vän och ta dessa friska vindar in i mina lungor.
Hejdå (:
http://open.spotify.com/track/4FEUYR2mcb15i3ar9dTxo7

Söndag

Det är den 10 April, vädret har vart fantastiskt, helgen har vart fantastisk. Gud va allt känns bra just nu :)
Man sprudlar av glad energi i kroppen, alla planeringar och skojigheter som är på g, allt, verkligen allt känns så himla bra! Sitter just nu på jobbet, kom precis hit. Tänkte att jag skulle få njuta av dagen och den långa sömnen jag och Igor tog ;) vaknade kl 1 haha. Men jag ska sätta igång så jag kan åka hem snart.
Kollar ut över Hakefjorden och inser att det är helt jävla fantastiskt! V.A.C.K.E.R.T.!

måndag

Kroatien, 2 veckor i sommar. Längtar bort bort boooort!

Kassa bilder från apollo..

Måndag

Såg en kommentar :
C.B om Fredag:
"Lika mycket igors fel"
Är det verkligen Igors fel om ni tjejer tar hans telefon, trycker läpparna mot hans underbara kinder och tar kort och sedan lägger ut det på facebook, skickar massa sms och gör inlägg utan att han ens får veta om det..?
Är det Igor fel att detta händer, svar nej. Han förväntar sig såklart att man ska kunna snacka med folk, vara på fester och ha kul utan att dom ska hoppa på en och sabba hans förhollande med sin flickvän eller?
Eller har jag fel?!
Sen är ju självklart inte allt era fel, han kunde ju liksom låtit bli att ens vara med er/ på samma fest men vafan, han ska inte behöva vara någon fånge direkt :P Bara jävligt jobbigt att inte kunna lita på nån längre.
The end.

Fredag

Faaan, skrev precis ett långt inlägg som bara försvann.
Undrar bara vafan det är för fel på folk.. Tjejer speciellt.
Hur man kan med hjärta att sabba andra liv för att sedan känna att man mår bättre. Vafan hände där, må bättre genom att såra andra, så fan heller..
Jag har under mitt liv hatat tre tjejer, och då menar jag hatat efter som dom lyckats såra mig så in i helvette.. Då har man rätt i att hata ochde är precis de jag gjort, men en av dessa tre slugna jävlar har nnu inte tatt sin tid till att växa upp och sköta sitt eget. Att hålla på med min kille varje fest, väldigt ofta via facebook och sms, i korridorerna mm. VARFÖR?! Kan man inte förstå det i sitt lilla huvud att detta är fel? Att ens försöka sig på något med en kille som har flick vän och har haft i över två år finns inte ens på kartan i min och förhoppningsvis många andras tankar.
Jag ber er alla som läser detta att ge fan i att skylla på alkoholen eller andra saker för ni har fortfarande samma skalle att tänka med och ni låter bara ännu dummare om ni nästa gång "råkar göra samma sak" Ge fan i det helt enkelt, VÄX UPP FÖR I HELVETE!!!!
För övrigt har min dag vara kanon, en kväll i stan med goa vänner och mysiga minnes värda stunder.
Nu orkar jag inte mer. Ett ord till å ja hugger dig :P
Låt mitt och Igors förållande vara e ni snälla. Tack :)

fredag!!

Åh underbara efterlängtade fredag!
Det är fredag, carros födelsedag, 1a april och grymma planer..? Detta är för bra för att vara ett skämt.
Har precis råkat tappa tomat saften (det i en tomat) på skol datorns tangentbord och fick lite panik och slet tag i en handduk och tappade samtidigt ner datorn i golvet och knäckte ljud sladden till högtalarna, Greeeat! Ingen mer hög musik försen jag köpt nya högtalare eftersom sladden är inbyggd i dom jag har nu -.-
För övrigt har dagen bara varit bra och kommer sluta ännu bättre tack å lov :)
Nu ska jag packa massa kläder mm, Tjing pling!
Grattis min sköna, dagen är din!


RSS 2.0